Velkommen til dinberlinerlejlighed.dk

Tag på forlænget weekend eller en længere tur til Berlin og bo i ferielejligheden som dinberlinerlejlighed.dk råder over. Berlin er en by, der er fyldt med nyt og gammelt, med mainstream og underground og med ro og vildskab. Berlin er en melting pot, hvor næsten alt er tilladt, og hvor der er plads til alle. Derfor tiltrækker byen alle mulige slags mennesker for eksempel inden for kulturlivet. Oplev byen og få et sus du kan leve højt på længe efter, du er kommet hjem.


Her ved siden af har du mulighed for at se film, der præsenterer den lejlighed som dinberlinerlejlighed.dk råder over - nemlig lejligheden Schöneberg 2. God fornøjelse!

Ferielejlighed i Berlin

Her på siden får du informationer om Berlin og den lejlighed, som du kan leje og bo i, mens du oplever Tysklands hovedstad. Lejligheden har alt det, som en moderne turist gerne vil have for at kunne føle sig hjemme. Du får blandt andet informationer om:

 • Hvad lejligheden indeholder, og koster
 • Booking af lejligheden
 • Rengøring og hvordan du får nøglen
 • Schöneberg - det område hvor lejligheden ligger
 • Restauranter, shopping og seværdigheder
 • Hvordan kommer jeg til Berlin

Hvis du allerede nu vil se, hvornår lejligheden er ledige, kan du trykke på linket her nedenunder.

Kalender til dinberlinerlejlighed

Den røde farve i kalenderen viser, hvornår lejlighed 2 / Schöneberg 2 er optaget

Hvad siger gæsterne

Her er et uddrag af, hvad nogle af gæsterne har skrevet på mail, sms og i lejlighedens gæstebog.

"Tak for denne gang i din dejlige og smagfuldt indrettede lejlighed. Vi har virkelig nydt at være her, og følte os så velkomne med det samme, vi trådte indenfor. Du har virkelig en rengøringsdame, som sørger for, at det er super rent med lækre håndklæder, smukt sengelinned og orden."

"At leje din lækre lejlighed har været herligt - hvem vil ikke gerne eje den - vi vender gerne tilbage."

"Vi har haft nogle dejlige dage i Berlin, det er ikke første gang, vi er i denne dejlige grønne by, men det er første gang, vi har boet i så lækker en lejlighed. Håber vi må vende tilbage en anden gang.

"Vi har haft nogle dejlige dage i Berlin og ikke mindst i din lejlighed. Den er meget lækker, og der er alt, hvad hjertet kan begære af udstyr. Hurra for den!"

"Det er et rart sted at være, og vi har nydt den enkle måde, du har indrettet den på. Vi vil fortælle venner og bekendte om lejligheden." 

Maden står klar, når du kommer

Hvis du vil have det lidt nemt, når du kommer til Berlin - ja så sørger jeg for, at der er mad i lejligheden, når du kommer. Du har muligheden for at vælge mellem 5 forskellige pakker, der indeholder forskellige lækkerier.

De 5 pakker hedder: Godmorgenpakken, Kærlighedspakken, Berlinerpakken, Hyggepakken og Økopakken. Se mere om indhold og priser ved at trykke på Ekstra ydelser i menuen.

Bookinger frem til oktober 2020 

På nuværende tidspunkt er der bookinger i lejligheden frem til midten oktober 2020. Men bare rolig - der er stadig mange ledige dage. Derfor er der fortsat meget gode muligheder for at holde en ferie eller forlænget weekend i Berlin, hvor du bor i lejligheden, som dinberlinerlejlighed.dk har. Klik på punktet "kalenderen" i menuen, så kan du se, hvornår der er ledigt.

Hvordan kører du til Berlin

Hvis du vil køre til Berlin, kan du få hjælp på internettet til at planlægge ruten. Jeg har fundet to hjemmesider, som jeg har afprøvet. De virker ganske udemærkede. De er dog ikke helt enige om, hvor lang tid man skal bruge for at komme til Berlin og frem til lejlighederne.
Hjemmesiderne er følgende:

www.krak.dk

www.dk.map24.com 

 

Lejlighedsnummer: 07/Z/RA/008770-20 

Film fra dinberlinerlejlighed

Hvorfor leje hos dinberlinerlejlighed.dk

Når du bestiller et ophold hos dinberlinerlejlighed.dk får du en række fordel, som vil være med til at gøre dit ophold i Berlin til en god oplevelse. Fordelene er blandt andet:

 • Du bor meget centralt i Berlin

 • Du bor i en meget grøn og ren bydel

 • Med i prisen er håndklæder, sengetøj, toiletpapir og køkkenrulle

 • Sengene er redt op, når du ankommer

 • Rengøringen er med i prisen - så det skal du ikke tænke på din sidste dag i Berlin

 • Internet til fri afbenyttelse

 • Du får en kontaktperson i Berlin, der hjælper, hvis alvorlige problemer opstår

 • Lejligheden ligger i rolige omgivelser

 • Lejligheden ligger tæt på offentlig transport

 • lejligheden er indrettet moderne og med masser af de fornødenheder som en moderne turist efterspørger

 • Alle får personlig service

 • Du får nøglen før afrejse

 • Du får oplysninger om Berlin, inden du rejser

 • Toiletsager står klar til dig, hvis bagagen ikke kommer med flyet

 • Du kan bestille mad, som står klar til dig, når du ankommer

Hvis din bagage ikke kommer frem

Hvis du flyver ned til Berlin og din bagage ikke kommer frem - ja så sørger dinberlinerlejlighed.dk for, at du ikke skal løbe rundt og købe tandbørste og shampo. Det står nemlig i lejligheden.

I lejligheden er der en lille taske med de mest nødvendige toiletsager. Der vil blandt andet være tandbørster, tandpasta, shampo, tamponer, vat og lommetørklæder. Der er nok til det første døgn.

Som sagt er denne service målrettet dem, som er i nød, og som ikke har fået deres bagage med hele vejen til Berlin.

Få nyheder på Facebook 

dinberlinerlejlighed.dk har en gruppe på Facebook. Hvis du bliver medlem af den, får du nyheder direkte ind på din væg på din profil på Facebook. Det er nyheder om koncerter, udstillinger, forretninger og andre aktuelle ting, der sker i Berlin. Gruppen hedder Berlin Berlin - www.dinberlinerlejlighed.dk - Jeg glæder mig til at se dig i gruppen.

Blog om cafeer i Berlin

Hvis du vil have inspiration til, hvor du skal gå hen og drikke en god kop kaffe, spise et stykke kage eller nyde en god drink - ja så vil det være en god ide lige at gå ind på denne blog på nettet. Her vil du finde anmeldelser og billeder af forskellige cafeer rundt om i Berlin.

Bloggen: http://cafekulturberlin.blogspot.com/

Husk også at du kan finde anmeldelser på forskellige spisesteder i Berlin her på hjemmesiden. Du skal bare trykke på punktet i menuen, der hedder "Anmeldelser".