Schöneberg 1

Hvor ligger Schöneberg 1

Lejligheden ligger i det stille og meget charmerende Schöneberg på gaden Elssholzstrasse ( se beskrivelse af Schöneberg ved at trykke på - Område - i menuen ) få kilometer fra den danske ambassade, Kurfürstendamm, 5 minutters gang fra Nollendorfplatz og den nærmeste U-Bahn er kun omkring 300 meter væk. Lige i området omkring lejligheden finder du et væld af spændende forretninger, en stor park og masser af spisesteder.

Hvis du kører til Berlin - ja så er der meget gode muligheder for at parkere lige uden for huset. Parkeringen er gratis. Det er nemmest at finde en parkeringsplads midt på dagen.

Hvad indeholder Schöneberg 1

Lejligheden er på 49 m2 og blev renoveret i 2006. Der er stue, 1 soveværelse, køkken, badeværelse med badekar og en balkon. Lejligheden ligger på første etage i baghuset ud til en lys, stille og meget - om sommeren - grøn baggård. Indretningen af lejligheden er meget enkel og lys.

I køkkenet er der service til fire personer. Derudover er der blandt andet strygejern, el-koger, kaffemaskine, ovn og brødrister.

I stuen er der spisebord med plads til fire personer, lædersofa og lænestol. Der er også musikanlæg, dvd-afspiller, TV og i skænken finder du kort og andre spil, man kan hygge sig med.

I soveværelset er der en dobbeltseng på 140 x 200, skabe og skuffer til tøj. Fra soveværelset er der udgang til balkonen.

Det er ikke tilladt at ryge i lejligheden.

På kortet over til højre viser tallet 1, hvor Schöneberg 1 ligger henne.

Se mere om Schöneberg 2 her.

 

Soveværelset med dobbeltseng
Stuen med spisebord
Stuens hyggehjørne
Badeværelset med badekar
Baggården med masser af planter
Gaden hvor lejligheden ligger
Køkkenet
Sofaen er klar til dig i stuen

Kort