Schöneberg 2

Hvor ligger Schöneberg 2

Lejligheden ligger i det stille og meget charmerende Schöneberg på hjørnet af Barbarossastrasse og Berchtesgadener Strasse. ( se beskrivelse af Schöneberg ved at trykke på - Område - i menuen ) Lejligheden ligger få kilometer fra den danske ambassade, Kurfürstendamm, 5 - 7 minutters gang fra Nollendorfplatz og den nærmeste U-Bahn er kun omkring 400 meter væk. Få hundrede meter fra lejligheden finder du et væld af spændende forretninger, store grønne områder og masser af spisesteder.

Hvis du kører til Berlin - ja så er der meget gode muligheder for at parkere tæt på lejligheden. Faktisk kan du parkere lige uden for, så du kan sidde på balkonen og se ned på bilen. Det er gratis at parkere. Det er nemmest at få en plads midt på dagen.

Hvad indeholder Schöneberg 2

Lejligheden er på 60 m2 og er renoveret i 2007. Der er stue, hvor der er udgang til balkon, 2 soveværelse, køkken og badeværelse med badekar. Lejligheden ligger på anden etage ud til 2 stille og meget - om sommeren - grønne gader. Lejligheden er indrettet enkelt og moderne.

I køkkenet er der service til 5 personer. Derudover er der blandt andet fryser, mikrobølgeovn, strygejern, el-koger, kaffemaskine og brødrister.

I stuen er der spisebord med plads til 5 personer og 2 store sofaer. Der er også musikanlæg, fladskærms TV, dvd-afspiller og i reolen finder du kort og andre spil, man kan hygge sig med. Fra stuen kan du gå ud på balkonen og nyde solen og stilheden.

I det store soveværelset er en seng på 160 x 200, mens der i det lille soveværelse er 2 senge på 80 x 200. 

I lejligheden er der også 2 store skabe og 2 kommoder. Der er mulighed for en opredning til en 5. person.

Det er ikke tilladt at ryge i lejligheden.

På kortet over til højre viser tallet 2, hvor Schöneberg 2 ligger henne.

Hyggekrogen i stuen
Soveværelse med dobbeltseng
Soveværelse med to senge
Stuen hvor der er spisebord
Badeværelset med badekar
Køkkenet
Altanen hvor der er plads til 4
Lejligheden ligger på 2. sal

Kort