Miljøet og omgivelserne

Schöneberg er utrolig grønt. Der findes nok ikke en gade i området, som ikke har træer. Der er flere små pladser med springvand og et væld af blomster, hvor man kan sidde på bænke og nyde tilværelsen og mærke den ro, der er i området, selvom man sidder midt inde i en storby.

I området er der mange gamle huse, der er med til at skabe en rigtig dejlig atmosfære og stemning.  Af en eller anden grund gik anden verdenskrig ikke så hårdt ud over Schöneberg, som andre dele af Berlin. På enkelte gader kan man næste tro, at man er 100 år tilbage i verdenshistorien - selv gadeskiltene er i gammel stil.

Beliggenheden i Berlin

Schöneberg ligger i det gamle Vestberlin. Fra ferielejlighederne er der ikke langt til de store turistattraktioner for eksemple stormagasinet KaDeWe, parken Tiergarten, Potsdamer Platz, Reichtag og Brandenburger Tor. Schöneberg ligger tæt på bydelene Mitte, Tiergarten, Kreuzberg, Charlottenburg og Wilmersdorf.

Restauranter i Schöneberg - Berlin

Spis hvad du har lyst til og ønsk bare løs. Du finder det hele i Schöneberg området. Der er for eksempel indisk restaurant, tyrkiske, japansk, amerikansk mad, argentinsk steakhouse, italienske steder og selvfølgelig finder du også restauranter, der laver den traditionelle og kraftige tyske mad - sagt med andre ord: Du er ikke sulten, efter du har spist på sådan et sted.

HUSK at den bedste pizza i hele Berlin finder du på Maassenstrasse. Folk kommer efter sigende fra hele Berlin for at smage på sagerne.

Butikker i Schöneberg

Bydelen er fyldt med små specialforretninger, for eksempel antikvitetsbutikker, guldsmede, skræddere, blomsterforretninger, små tøjforretninger, kunstforretninger, grønthandlere og flere små døgnkiosker.

På Nollendorfplatz kan du købe de lidt mere specielle og også de almindelige madvarer i Kaiser. Hvis det skal være billigt, kan du gå i Lidl, som ligger på Kleiststrasse 300 – 400 væk fra Nollendorfplatz. Kleiststrasse munder ud i Nollendorfplatz. På pladsen finder du internetcafeer, der har priser fra 1 euro pr time.

Område